Čelsi: Džo Kol dolazi da spasi Maurisija Poketina

Čelsi: Džo Kol dolazi da spasi Maurisija Poketina

Kritikovan i čak izguran od strane navijača, Maurisio Poketino je i dalje glavni u Čelsiju. Argentinski tehničar, koji se takođe žali na svoje menadžere, veruje da radi šta može sa opremom koja mu je na raspolaganju. Pundit za TNT Sport, bivši igrač „Plavaca“ Džo Kol delio je isto osećanje kao i Početino.

„Mislim da ima najteži zadatak u svetskom fudbalu, jer je jasno da nema potpunu kontrolu ulaska i izlaska“– rekao je u početku.„Promena menadžera, obećavam vam, nije pravo rešenje“– insistirao je bivši napadački vezni igrač. Važna podrška kada se čini da mu svi okreću leđa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.