MU: Erik ten Hagov gotovinski odgovor legendama Mančester junajteda

MU: Erik ten Hagov gotovinski odgovor legendama Mančester junajteda

Izdvojen za svoj izbor i nedostatak identiteta svog tima, Erik ten Hag je napravio neprijatelje u Mančester junajtedu. Međutim, 54-godišnji trener nije rekao svoju poslednju reč i namerava da ostane na teritoriji Mandžunijana sledeće sezone. On objašnjava da je njegov tim u izgradnji, i da mu je potrebno vreme, pomalo kao Mančester junajted 2004-2005 tada. A on je to stavio do znanog posle jučerašnjeg nerešenog rezultata 1:1 sa Burnlijem, ciljao je na bivše igrače Rija Ferdinanda, Gerija Nevila i Pola Šolsa, koji su sada konsultanti.

„Ljudi zaboravljaju da tim Man Junajteda 2004-2005 takođe nije igrao sjajan fudbal. Gradili su i trebalo je vremena, ali svi to zaboravljaju, čak i igrači koji su bili u reprezentaciji“.komentarisao holandski tehničar.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.