PL: Izbrisan post koji je dao nadu Šefildu

PL: Izbrisan post koji je dao nadu Šefildu

Navijači Šefild junajteda su bili na rolerkosteru. Njihov tim je u velikoj meri izgubio od Njukasla (5-1), i zbog toga je prebačen u Šampionat. Međutim, objava na društvenim mrežama Premijer lige dala je nadu navijačima, da bi četiri sata kasnije bila izbrisana.

Engleska liga je na X izvestila da je posle poraza u Njukaslu, ‘Sheffield Utd relegated pending points deduction appeals from Everton and Nottingham Forest’, kao što je izvestio Dnevna zvezda. Tako je ovaj post nagovestio da će Everton i Notingem biti sankcionisani odbijanjem bodova, osim što, kako stvari stoje, nema naznaka da će to biti slučaj. Kao podsetnik, oba tima su na nišanu PL zbog kršenja pravila profitabilnosti i održivosti prvenstva.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.