Aston Vila: Udarac za Emilijana Martineza

Aston Vila: Udarac za Emilijana Martineza

Protiv Čelsija juče je Aston Vila imala priliku da se približi svom cilju: da se vrati u Ligu šampiona. Vilane su uhvatili Plavci (2-2), ali ostaju u dobroj poziciji da završe u top 4.

Dok je rezultat bio frustrirajuć, trener Unej Emeri žalio se na još jedan udarac, zbog povrede je izgubio golmana Emilijana Martineza. Argentinskog golmana je posle pauze u drugom poluvremenu zamenio Robin Olsen. Priroda njegove povrede još uvek nije poznata, ali bi njegovo odsustvo moglo da se pokaže fatalnim u poslednjem sprintu u Premijer ligi, pogotovo što Kopa Amerika ovog leta čeka Argentinu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.