Čelsi: Maurisio Poketino ima problema sa VAR-om

Čelsi: Maurisio Poketino ima problema sa VAR-om

Maurisio Poиetino ne moћe da ga svari. Suočavajući se sa igračima Aston Vile na meču 35. kola Premijer lige, argentinski trener i njegovi ljudi bili su blizu ostvarenja podviga. Zaostajući dva gola za nilom na poluvremenu, „Plavci“ su se vratili na nivo sa Vilancima u drugom poluvremenu i čak su na kraju mogli da pobede konačnim golom Aksela Disasija. To je bilo ne računajući na intervenciju VAR-a i sudije da otkažu gol Francuza zbog faula Benoa Badijašil na startu akcije. Odluka koja nije bila po ukusu bivšeg trenera PSŽ-a i Totenhema.

„Sudija misli da je faul, ali to je samo duel. Ako jeste, onda neжemo zavrљiti nijednu utakmicu sa jedanaest. Ne želim da kažem ništa loše o sudiji, ali to je neverovatno i smešno… VAR oštećuje imidž engleskog fudbala“– rekao je Argentinac na konferenciji za medije posle meča, veoma frustriran ovim poenom iz žreba koji ne pomaže da se poslovi londonskog tima povuku na 5 bodova iz evropskih mesta.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.