Liverpul: Besna reakcija Mohameda Salaha na Jirgena Klopa

Liverpul: Besna reakcija Mohameda Salaha na Jirgena Klopa

Šta ako je to više od nedovoljnog obaveštavanja? Već u teškoj poziciji od poraza od Evertona od 2:0 u utorak (prvi klub od 2010!), Liverpul se verovatno oprostio od svoje vitke i poslednje nade u osvajanje titule u subotu. Pobeda je bila imperativ da se vratimo na pete Arsenalu i Mančester sitiju ali je nerešeno 2:2 pokazalo semafor na stadionu u Londonu na poslednjem zvižduku.

Sa jednim bodom zaostatka za Sitizenima (dve utakmice u rukama), i dve iza „Gunera“ (jedna utakmica u rukama) sa preostale tri utakmice, „Redsi“ se neće vraćati. Izgubili su sve za samo nekoliko dana, Premijer ligu, ali i Ligu Evropa i FA kup. Lako je zaboraviti pobedu Liga kupa nad Čelsijem u februaru. Oskudna utešna nagrada za poslednje mesece Jirgena Klopa na čelu engleskog kluba.

Salah: „Ako progovorim, biće vatre“

Kraj ovih 9 godina nije lak. Nema sumnje frustriran žrebom koji se nazirao u subotu, nervi koji su bili previše sirovi konačno su popustili. Scena se odigrala na ulazu u polje. Odmah posle Antoniovog izjednačujućeg pogotka, Klop je u vatru poslao Salaha, Nunjeza i Gomeza. Poreklo požara još uvek nije poznato, ali ostaje činjenica da se ton iznenada podigao između nemačkog trenera i njegovog egipatskog napadača. Darvin Nunjez je čak bio primoran da smiri saigrača pre nego što je ušao.

Priča je tu mogla da se završi, osim što tenzija nije jenjava posle poslednjeg zvižduka. Prelazeći mešovitu zonu pred novinarima koji su želeli da dobiju njegovu reakciju, Egipćanin je pratio njegov put rečima: „Ako progovorim, biće vatre.“ „Hoće li biti vatre?“ Odgovorio je član štampe. „Da, naravno.“ Klopp je upravo objavio na konferenciji za štampu da je incident završen. „Već smo razgovarali u svlačionici. Za mene je gotovo. To je moj utisak.“ Ne za svakoga, oиigledno.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.