Video, Liverpul: Stvari su se zahuktale između Salaha i Klopa

Video, Liverpul: Stvari su se zahuktale između Salaha i Klopa

Stvari postaju napete u ovom trenutku u Liverpulu. Za poslednje nedelje Jirgena Klopa na klupi klub gubi sve pošto ih je čekalo nekoliko titula. Pobeđeni od Evertona u Premijer ligi ove nedelje, „Redsi“ ispadaju više bodova protiv Vest Hema.

Zaostajući u početku, Skuzeri su preokrenuli utakmicu, pre nego što je Antonio izjednačio na 2:2 u 77. minutu. Bio je to Klopov trenutak da odluči da pokrene Salaha, a dok se Egipćanin pripremao za njegov ulazak, ton je iznenada eskalirao sa njegovim trenerom. Darvin Nunjez, koji je takođe čekao da dođe, bio je primoran da smiri saigrača.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.