Vest Hem – Liverpul: zvanične postave

Vest Hem - Liverpul: zvanične postave

Da li su se „Redsi“ zauvek oprostili od titule u Premijer ligi? Liverpul putuje u Vest Hem u 13:30 na meču 35. kola engleske lige. Poraženi u Evertonu u derbiju Mersisajda u sredu (0-2), ljudi Jirgena Klopa zaostaju 3 boda za Arsenalom i 2 iza Sitija, koji su odigrali utakmicu manje. Ako bude bilo kakvog tračka nade, to će biti pobeda na „Čekićarima“, koji su u lošoj formi na 8. mestu.

Za ovaj meč Vest Hem je promenio singl posle nemira u Kristal Palasu (2-5). Bouen se vraжa na sredinu terena umesto Vord-Prousa. Na strani Liverpula, Kvansah je poređan uz Van Dijka u sredini, iza veznog igrača Meka Alistera – Endo – Gravenberh. Gakpo je napred, sa eliotom desnom, a Luis Dijaz sa leve strane.

Pratite ovaj meč uživo uz komentar na Super Sport

Kompozicije

Vest Hem: Areola – Coufal, Zouma (capt.), Ogbonna, Emerson – Soucek, Alvarez – Bowen, Paqueta, Kudus – Antonio

Liverpulu: Beker – Alexander-Arnold, Quansah, Van Dijk (capt.), Robertson – Mac Allister, Endo, Gravenberch – Elliott, Gakpo, Luis Diaz

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.