Godinu dana kasnije, Lester se već vratio u Premijer ligu

Godinu dana kasnije, Lester se već vratio u Premijer ligu

Jedan posle njihovog oslobađanja, Lester se već vratio u Premijer ligu. Ceo? A da se ni ne igramo. U petak uveče, Lids, drugi u šampionatu, izgubio je 4:0 od QPR-a. Poraz koji više ne dozvoljava Paunovima da sanjaju o tituli u ligi (Lids zaostaje 4 boda za Lesterom i ostala im je samo jedna utakmica).

Istovremeno, ovaj rezultat je dobra vest za Lester, koji su lideri sa 94 boda i koji će završiti sezonu, makar, drugi u Šampionatu. Da bi se to dogodilo, Ipsvič (3. sa 89 bodova i preostale tri utakmice) bi sezonu morati da završi u topovskom đule. U svakom slučaju, glavna stvar leži negde drugde za Lester: ovaj povratak u Premijer ligu, što je i bio cilj sezone.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.