Liverpul: Jirgen Klop potvrdio prednost za svog naslednika

Liverpul: Jirgen Klop potvrdio prednost za svog naslednika

Još samo nekoliko nedelja do odlaska Jirgena Klopa, Liverpul pravi pun korak u potrazi za menadžerom. Ksabi Alonso, koji je svojevremeno pominjan kao mogući naslednik Nemca, konačno će ostati u Leverkuzenu, kao što je to javno objavio poslednjih nedelja. Tako su se poslednji odjeci britanske štampe okrenuli Rubenu Amorimu iz Sporting Portugala, zatim Arneu Slotu, drugom treneru u Vogu koji služi u Fejenordu. Međutim, jasno je da je Holanđanin sada jasan favorit po ovom pitanju. Jirgen Klop je takođe impresioniran ovakvim pristupom, hvaleći ga na konferenciji za novinare u petak.

«To je najbolji posao na svetu. To je najbolji klub na svetu, sjajan rad, sjajan tim, fantastični ljudi, rekao je nemački trener. Sviрa mi se kako njegov tim igra fudbal. Ako je to on, volim da ima tu ћelju. Ne poznajem ga, ali neki ljudi koji kaћu da je dobar momak. Stvarno mi se sviđa (…) Ako je on čovek za taj posao, ja sam više nego srećan. »

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.