Mančester junajted: Erik Ten Hag preduzima drastične akcije protiv nekoliko novinara

Mančester junajted: Erik Ten Hag preduzima drastične akcije protiv nekoliko novinara

Iako im je Mančester junajted na kraju oteo kartu protiv Koventrija u polufinalu FA kupa, „Crveni đavoli“ su se našli na meti javnog mnjenja zbog ove fudbalske kaše protiv šampionskog tima. Vodeći sa tri gola razlike, Mandžunjani su se na kraju zadržali do penala. Scenario koji je neizbežno zategao omči oko Erika Ten Haga.

Kritikovan sa druge strane Lamanša, batavski trener je imao smešan odgovor na neke od svojih klevetnika ovog petka na konferenciji za novinare. I zaista, Ten Hag, koji je žestoko kritikovan od strane nekih engleskih medija, jednostavno je zabranio trima novinama da postavljaju pitanja nakon što je kritikovao nepoštovanje prirode njihove produkcije posle utakmice protiv Koventrija. Novinari „The Sun“, „Manchester Evening News“ i „Mirror“ nemaju odgovore na svoja pitanja uoči utakmice protiv Burnlija.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.