Eddie Howe potvrdio da Bruno Guimarães ima klauzulu o oslobađanju do jula

Eddie Howe potvrdio da Bruno Guimarães ima klauzulu o oslobađanju do jula

Žudnja Bruno Guimarães uživa u drugoj punoj sezoni u Njukaslu. I dok je PSŽ već mesecima zainteresovan za Brazilca, glavni klub nije jedini u trci. Mančester siti i Arsenal su takođe blizu dogovora. Dok vezni igrač ima klauzulu o oslobađanju od 100 miliona funti (116 miliona evra) Edi Hau je pružio dodatne informacije.

Ako Bruno Guimarães treba da napusti sever Engleske, to će morati da se uradi pre leta. „To je bilo dobro isplanirano i strukturirano od strane kluba. Ne želim stalne spekulacije, mislim da to nije zdravo ni za igrača ni za nas“. odgovorio je menadžer Njukasla kada su ga pitali da li Brazilac ima klauzulu koja ističe 30. juna. Čak i ako „Svrake“ žele da zadrže jednog od svojih najboljih igrača ove sezone, takođe moraju da se bore sa pravilima profitabilnosti i održivosti (PSR).

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.