Arne Slot potvrđen za Liverpul

Fejenord: Arne Slot prekinuo tišinu o mogućem dolasku Liverpula

Postaje jasnije za Arnea Slota na strani Liverpula. Nakon razgovora o mogućem odlasku sa svojim igračima, trener Fejenorda iz Eredivizija dao je intervju ESPN ovog četvrtka uveče. Holandski trener je bio veoma izričit u svojim izjavama, što je potvrdilo njegovu želju da se pridruži „Redsima“ na kraju sezone. Čak kaže da je veoma samouveren.

„Verujem da će me Fejenord pustiti da se pridružim Liverpulu jer bi to bio veliki korak za mene. U toku su pregovori između klubova, čekam ovde… Srećan sam u Fejenordu ali Liverpul bi bio fantastična prilika za mene. Klubovi moraju da rade svoj posao, a ja иekam. To će biti mnogo jasnije u narednih nekoliko dana.“ rekao jeESPN. Trenutno pod ugovorom do 2026. godine sa holandskim klubom, Liverpul će, prema istom autletu, morati da ispuni Fejenordove zahteve za transfer, za koje se tvrdi da su višak od 10 miliona evra.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.