Agent Bena Vajta odgovorio na kritike na račun svog igrača

Agent Bena Vajta odgovorio na kritike na račun svog igrača

Autor cele sezone sa Arsenalom, Ben Vajt je izgleda legitiman izbor da nastupi u ekipi Gareta Sautgejta sa Engleskom za naredni Euro u Nemačkoj. Međutim, 26-godišnji branilac je odbio pozive na nedavnim okupljanjima. Uprkos tome što je bio prisutan na Svetskom prvenstvu 2022. u Kataru, igrač Arsenala je odlučio da se ne vrati u „Tri lava“ posle ispadanja sa asistentom Gareta Sautgejta, Stivom Holandom. Kao rezultat toga, ova odluka je izazvala nerazumevanje širom Lamanša kao i kritike, posebno od bivšeg menadžera Totenhema, Harry Redknapp (2008-2012), koji je izbor Bena Vajta nazvao ‘Odvratno’. Njegov agent je želeo da odgovori na ove komentare.

„Niko ne zna šta se zaista dešava u životu, tako da zaista mislim da ljudi treba da razmišljaju pre nego što presude ili kritikuju te elitne sportiste u javnosti. Ben je pokazao neverovatnu čvrstinu i snagu tokom ovog teškog vremena van terena, blokirao svu buku i izveo neverovatno dobar rezultat na terenu, u situaciji u kojoj su mnogi drugi mogli i uvenuli. Pretpostavljam da je glavna poruka da budete ljubazni prema ljudima, jer nemate sve činjenice, koje, u Benov slučaj, ni Ben ni ja ne želimo javno da izrazimo, a ne znamo šta se dešava u ličnim životima ljudi, pa opet, budite fini.“ Aleksandar Levak, njegov agent, rekao je u Linkedin postu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.