Svlačionica Čelsija u unisonom iza Maurisija Poketina

Svlačionica Čelsija u unisonom iza Maurisija Poketina

U teškom periodu u ligi, Čelsi mora da se oporavi od poraza koji je doživeo protiv Arsenala ove nedelje (5-0). „Plavci“, koji su prošlog leta uveliko investirali, računaju na nastupe na terenu kako bi dopunili kasu kluba. Uprkos osrednjim rezultatima tima, igrači Londona i dalje podržavaju svog trenera Maurisija Poketina. Prema Sunce– Svlačionica Čelsija smatra da argentinski menadžer daje sve od sebe s obzirom na teške okolnosti, posebno kada su mnogi igrači povređeni.

Neki igrači smatraju da je bivši trener PSŽ-a najbolji izbor za Čelsi. Ako bi uprava kluba razmotrila mogućnost rastajanja sa Maurisiom Poketinom, suočili bi se sa snažnim protivljenjem igrača. O sudbini trenera „Plavaca“ zato bi trebalo da bude odlučeno u narednih nekoliko utakmica, kao i u ostvarenju evropskih ciljeva.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.