Julen Lopetegui u razgovoru sa klubom iz Premijer lige

Julen Lopetegui u razgovoru sa klubom iz Premijer lige

Bez kluba ove sezone Julen Lopetegui je i dalje u velikoj potražnji u Premijer ligi. Bivši menadžer Vulverhemptona, Sevilje FK i Real Madrida je navodno razgovarao sa šefovima Vest Hema, saopštili su Sunce. Britanski list tvrdi da aktuelni menadžer „Čekićara“ Dejvid Mojes više nije u mirisu svetosti sa klubom i da se očekuje da ovog leta napusti londonsku stranu. Rubena Amorima je navodno kontaktirao i Vest Hem, a istovremeno mu se udvarao i Liverpul.

Pored toga, Julen Lopetegui je takođe povezan sa AC Milanom. I dok se očekuje da Stefano Pioli bude smenjen u narednim nedeljama posle komplikovane sezone, ime Španca se iznova i iznova pojavilo u italijanskim medijima. On će zbog toga imati izbor ovog leta kada bi stvari trebalo da se promene za mnoge trenere.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.