Video: Zapanjujuće ronilačko zaglavlje Kevina De Brujnea protiv Brajtona

Video: Zapanjujuće ronilačko zaglavlje Kevina De Brujnea protiv Brajtona

Mančester Siti ima svoje očnjake! Ovog četvrtka klub iz Mandžunija otputovao je u Brajton u zakasnelom meču računajući za 29. dan Premijer lige. Ako pobede u klubu iz Saseksa, „Plavci“ bi mogli da preteknu Liverpul, preteknu Everton dan ranije i tako se zatvore na štiklu Arsenala. Dominantni Mančester siti napravio je pakao od života stanovnicima stadiona Falmer da uđu u svlačionicu sa udobnom prednost od tri gola razlike.

Počevši od sredine terena, Kévin De Bruyne je brzo pokazao put svojim saigračima. Primajući kroše jednim dodirom od Kajla Vokera sa desne strane, „Crveni đavo“ je došao da raščisti gornji ugao gola Džejsona Stila veličanstvenim ronilačkim zaglavljem kako bi otvorio bodovanje u korist Sitizena (17′). Otmen gest koji podseća na nastup Robina Van Persija sa reprezentacijom Holandije protiv Španije na Svetskom prvenstvu 2014.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.