Fejenord: Arne Slot prekinuo tišinu o mogućem dolasku Liverpula

Fejenord: Arne Slot prekinuo tišinu o mogućem dolasku Liverpula

U intervjuu sa ESPN– Arne Slot, najavljen kao veliki favorit za sletanje na klupu Liverpula, progovorio je o svojoj budućnosti. „Voleo bih da postanem novi menadžer Liverpula, moje odluke su jasne“– rekao je čovek od koga se očekuje da nasledi Jirgena Klopa.

„Fejenord i Liverpul su u razgovorima da pregovaraju, čekam da vidim šta će izaći iz toga. Uveren sam, čekam da klubovi postignu dogovor“., dodao je i 45-godišnji holandski tehničar. Snažan izlaz koji potvrđuje trenutno interesovanje Redsa. Sada ostaje da se vidi da li će razne strane uspeti da postignu dogovor u narednim satima, u trenutku kada Liverpul gubi sve…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.