Brajton – Mančester Siti: zvanične postave

Brajton - Mančester Siti: zvanične postave

Mančester siti se ovog četvrtka u 21.00 suočava sa Brajtonom u odloženom meču 29. kola Premijer lige, utakmicom koja će biti uživo praćena komentarima na našem sajtu. Trenutno treći, četiri boda zaostatka za Arsenalom sa dve utakmice u rukama, ljudi Pepa Gvardiole moraju da pobede da bi imali bilo kakvu nadu da će osvojiti titulu na kraju sezone, što je njihov četvrti u nizu.

Da bi to uradio, Španac je poravnao liniju 4-2-3-1 sa veznim redom Rodrija i Kovačića iza Fodena, De Brujnea i Bernarda Silve. Bez povređenog Erlinga Haalanda, menadžer Mančester sitija je unapred startovao Džulijana Alvareza. Odbranu će činiti i Voker, Akanji, Aké i Gvardiola.

Zvanične linije:

Brajton: Stil – Moder, Zakucavanje, Van Hecke, Veltman – Baleba, Gross – Pedro, Lallana, Barco – Welbeck.

Mančester Siti: Ederson – Voker, Akanji, Aké, Gvardiol – Rodri, Kovačić – Silva, De Brujne, Foden – Alvarez

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.