Arne Slot je najavio svoj verovatni odlazak svojim igračima

Arne Slot je najavio svoj verovatni odlazak svojim igračima

Stvari se pomeraju sa strane. U potrazi za novim menadžerom koji će naslediti Jirgena Klopa na kraju sezone, Liverpul je poslednjih dana pojačao napore na Arneu Slotu, holandskom treneru Fejenordu Roterdamu. A ovo drugo je izgleda spremno da zaroni.

Prema našim izvorima, 45-godišnjak je razgovarao sa svojim igračima o interesovanju Liverpula. Jasno im je stavio do znanja da je ovo velika prilika za njega, da stvari idu dobro i da verovatno više neće biti na klupi Fejenorda za sledeću sezonu. Sve je bliže…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.