Liverpul želi Pača

Liverpul želi Pača

Liverpul se ove sezone previše mučio u odbrani, s tim da par Konate-Van Dijk nema pravu podršku. Redsi su odluиili da sada ciljaju svoje prioritete regrutovanja u ovoj oblasti. A prema našim izvorima, najtoplije vođstvo vodi do Vilijama Pača, 22-godišnjeg ekvadorskog odbrambenog igrača, koji igra za Ajntraht Frankfurt. Nemački klub potpisao ga je prošlog leta iz Rojal Antverpena za oko deset miliona evra, a ugovor mu ističe do 2028. godine.

Tako da ćete morati da platite mnogo novca da biste ga privukli. Frankfurt, sa svoje strane, priprema sukcesiju svog igrača, koji je ove sezone bio zadovoljavajući. A to bi moglo da ga odvede u Ligu 1, pošto je Lilijan Brasije jedan od glavnih u vođstvu koje prati nemačka uprava. Dvadesetpetogodišnji centralni odbrambeni igrač je bio deo odlične sezone Stade Brestois, pa je startovala 26 liga.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.