Čelsi: Sezona Enca Fernandeza je završena

Čelsi: Sezona Enca Fernandeza je završena

Enco Fernandez, koji je došao u 68. minutu tokom debakla protiv „Gunera“ u utorak uveče, oprostio se do kraja sezone. Njegova povreda je ozbiljnija nego što se očekivalo. Vezni fudbaler Čelsija, koji više od mesec dana izlazi sa povredom prepona, treba da završi klupsku sezonu prema Dejli Mejl. „Plavci“ će zbog toga morati bez svog svetskog šampiona Argentine u poslednjem sprintu Premijer lige.

Još uvek daleko od evropskih kvalifikacija, Čelsi mora da se suoči sa Aston Vilom i Totenhemom u naredne dve utakmice. Argentincu će biti potrebna operacija kako bi bio fit na vreme za Kopa Amerika (20. jun-16. jul). Argentina, koja je osvojila titulu pre tri godine, nadaće se da će zadržati titulu ovog leta u Sjedinjenim Državama. 2021. godine, Enco Fernández još uvek nije bio deo partije sa Albicelesteom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.