Arsenal: Kada holivudska zvezda vrišti ljubav prema Leandrou Trosardu

Arsenal: Kada holivudska zvezda vrišti ljubav prema Leandrou Trosardu

Posle dva uzastopna poraza, Arsenal se vratio na pravi put u Premijer ligi protiv Vulverhemptona proteklog vikenda i sinoć protiv Čelsija. „Guneri“ su upravo to uradili postigavši pet golova protiv „Plavaca“ (5-0), ostavivši veliki utisak na stadionu Emirata. Kai Havertz i Ben Vajt su postigli pogodak dva puta, ali je Leandro Trosard bio taj koji je otvorio pogodak. Dvadesetdevetogodišnji Belgijanac je već bio strelac prošlog vikenda i nije ostavio En Hatavej ravnodušnom. Strastveni navijač Arsenala, američka glumica nije mogla da obuzda uzbuđenje kada je saznala za Arsenalov opener.

Usred promocije svog filma Ideja o tebi, En Hatavej je lansirala: “ Oh, volim te!! Arsenalov broj 19. « Žao mi je, obojica smo navijači istog kluba i trenutno se igra utakmica Ona je potom uz smeh objasnila kamermanima.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.