Mančester Siti je revidirao cenu Žoaoa Cancela naniže

Mančester Siti je revidirao cenu Žoaoa Cancela naniže

Pozajmljen od strane Mančester sitija FK Barseloni tokom sezone 2023-2024, Žoao Cancelo nije zadržan od strane katalonskog kluba… i neće biti tako ni na strani Gradjanici. Pep Gvardiola, sa kojim razumevanje godinama nije bilo dobro, ne računa na Portugalca za narednu sezonu. Da bi ga se konačno rešili, engleski šampioni bi smanjili svoje zahteve, tražeći 20 miliona evra za Portugalca, umesto 30, prema Sport.

FK Barselona bi preko Déco-a želela da trajno obezbedi svoje usluge i veruje u svoje šanse za zatvaranje ugovora. Ali drugi konkurent bi ušao u ovaj dosije, Juventus. Klub koji 30-godišnji pun bek veoma dobro poznaje pošto je tokom sezone 2018-2019 odigrao 34 utakmice sa torinskim klubom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.