Junajted: Džošua Zirkze će se podvrgnuti lekarskom pregledu

Mančester junajted želi da pokvari partiju Džošui Zirkzeu

Posle dobre sezone u Bolonji pod Tijagom Motom (11 golova na 34 utakmice Serije A), Džošua Zirkze (23) napustiće Italiju kako bi se pridružio Engleskoj. Holandski internacionalac (2 kapice, 0 golova) će zaista potpisati sa Mančester junajtedom.

Atletika Zirkze, kome se udvarao i AC Milan, odleteće ovog četvrtka u Englesku gde će proći lekarski pregled, posle eliminacije od Holandije u polufinalu Evrokupa. MU je platio 42,5 miliona evra (plaća se za tri godine) da bi obezbedio svoje usluge. Igrač će potpisati do 2029.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.