Rud van Nistelroj se vraća u Mančester junajted

Rud van Nistelroj se vraća u Mančester junajted

To se očekivalo nekoliko dana, sada je zvanično. Oslobođen bilo kakvog ugovora od završetka svoje avanture u PSV Ajndhovenu na kraju sezone 2022-2023, Rud van Nistelroj, koji je sada preobraćen u trenera 2014. godine, tražio je novi izazov. Svojevremeno najavljen kao potencijalni naslednik Vinsenta Kompanija na klupi Burnlija, bivši amblematični igrač Holandije konačno se odlučio za povratak u Mančester junajted i postao novi asistent Erika Deset Haga što je mančesterski klub potvrdio putem saopštenja za javnost u četvrtak.

«Oduševljen sam što su se Rene Hake i Rud van Nistelroj složili da se pridruže našem projektu, dodajući osoblju obilje iskustva, znanja i nove energije. Pravo je vreme da osvežimo stručni štab dok gledamo da nadogradimo uspehe u protekle dve godine i da to prestimo na viši nivoErik Ten Hag je rekao za zvanični sajt Crvenih Đavola.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.