OL takođe drži Mejsona Grinvuda na oku

OL takođe drži Mejsona Grinvuda na oku

Slučaj Mejsona Grinvuda rasplamsava pristalice OM-a već nekoliko dana. Klub iz Marseja postigao je dogovor sa Mančester junajtedom o transferu 22-godišnjeg napadača, kako smo juče obelodanili. Ali još uvek ga nema sa igračem.

Drugi klub prati evoluciju dosijea. Prema našim informacijama, Olimpique Lyonnais je takođe pažljiv prema slučaju Grinvuda, čiji se profil ceni interno. Dvadesetdeumogodišnjem engleskom napadaču ističe ugovor do 2025. godine sa Mančester junajtedom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.