Vilfred Ndidi da produži ugovor sa Lesterom

OL idi na veliki posao sa Vilfredom Ndidiom!

Vilfred Ndidi je imao sve dobre stvari za OM, OL i AS Monako. Na kraju ugovora sa Lesterom, 27-godišnji nigerijski internacionalac vezni igrač bio je sklon otkrivanju nove sredine i otvorio je vrata Lige 1.

Uprkos gore pomenutim klubovima, ne očekuje se da će čovek sa 57 kapica sa Super orlovima preći Lamanš ovog leta i to sa dobrim razlogom. Prema našim informacijama, Ndidi je postigao dogovor sa „Lisicama“ o produženju ugovora. Ovo je dobra vest za Lester, koji će moći da računa na igrača koji već 7 i po godina igra u bivšem klubu Rijada Mahreza i N’Golo Kantea.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.