OM prati Edija Nketiaha!

OM prati Edija Nketiaha!

Nakon što je mnogo bacio oko na Serije A, Pablo Longorija je poslednjih nedelja preuzeo engleski akcenat, uprkos dolasku italijanskog trenera Roberta De Zerbija. Mora se reći da je ovo poslednje upravo završilo dve sezone u Brajtonu, u Premijer ligi, pa samim tim dobro i masters na engleskom tržištu. Bio je u stanju da pažljivo posmatra igrače koji su mogli da se drže njegovog projekta u OM-u.

Pored veoma posebnog slučaja Mejsona Grinvuda, za koga je postignut dogovor sa Mančester junajtedom, Olimpique de Marseille je na meti još jednog engleskog internacionalca. Prema našim informacijama, klub iz Marseja trenutno proučava mogućnost regrutovanja Edija Nketiaha, napadača Arsenala! Engleski internacionalac (1 kapa, kao Mejson Grinvud), otvoren je za novi izazov, sa 25 godina.

Nketiah otvoren u OM-u

Luksuzni šaljivdžija za „Gunere“ poslednjih sezona, Nketiah je svoj rekord za Premijer ligu napravio startovima 2023-2024 (10, za 17 nastupa). Prema našim informacijama, već su počeli početni razgovori između OM-a i igrača, koji je zainteresovan za olimpijski klub.

Ovaj slučaj je još uvek u ranoj fazi, ali prvi kontakti su pozitivni. Poslednji put OM je iz Arsenala izvlačio 2022. godine, dolaskom Matea Guendouzija. I nije se pokajao.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.