MU u naprednim razgovorima sa Matijsom De Ligtom

Mančester junajted pregovara sa Matijsom De Ligtom

Posle dve sezone u Bajern Minhenu, Matijs De Ligt (24) je dobro i istinski pakuje kofere kako bi napustio Bavarsku i pridružio se severozapadu Engleske. Poslednjih dana nemačka štampa je obelodanila da je Batavijanac izabrao da se pridruži Mančester junajtedu.

Danas možemo da vam kažemo da su pregovori veoma napredni između Crvenih đavola i predstavnika igrača Rafaele Pimente. Cilj dve strane je da brzo zaključe sporazum i finalizuju sporazum neposredno posle Evra. Očekuje se da će iznos sporazuma premašiti 50 miliona evra.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.