Čelsi: Enco Mareska ima jasan cilj

Čelsi: Enco Mareska ima jasan cilj

Sa Encom Mareska, Иelzi ne zna gde ide. Briljantan prošle sezone sa Lesterom, italijanski trener je bio samo pomoćni trener u klubovima veličine stanovnika Stamford Bridža. Sa svom tom neizvesnošću oko njegove sposobnosti da preuzme kontrolu nad takvom formacijom, 44-godišnji trener je ovog ponedeljka ispitivan od strane klupskih medija. Prilika da otkrije svoje golove sa „Plavcima“. I jednostavno je, Mareska želi da se takmiči sa najboljim timovima u Engleskoj i Evropi:

«To je glavna poenta, jer kada se pridružite klubu kao što je Čelsi, znate da je to klub koji mora da pobedi. Dakle, sa naše strane, daćemo sve od sebe da budemo tamo, da se borimo i takmičimo sa klubovima koji u ovom trenutku pobeđuju i bore se za osvajanje titula. Veoma sam uzbuđena. Jedan od razloga što sam ovde je taj što sam ubeđen da je ekipa veoma dobra i puna talenta. Sada je najvažnije da smo u stanju da stvorimo pravu kulturu koja nas motiviše za sezonu.»

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.