Strazbur će dobiti američki grumen zahvaljujući Čelsiju

Strazbur će dobiti američki grumen zahvaljujući Čelsiju

Prema poslednjim informacijama iz Atletika, Čelsi je u procesu potpisivanja Kejleba Vajlija (19 godina). I zaista, britanski mediji tvrde da je londonski klub u načelu postigao dogovor sa Atlanta Junajtedom o potpisivanju mladog levog beka.

Cena operacije je 8,5 miliona evra, odnosno nešto više od 10 miliona evra, a Amerikanac će potpisati 7-godišnji ugovor. Posle toga, Vajli će biti pozajmljen Strazburu gde će igrati u prvom timu. Transakcija koja je olakšana dobrim odnosom između „Plavaca“ i američke franšize.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.