Bajern: Oproštaj Majkla Olisa od navijača Kristal Palasa

Bajern: Oproštaj Majkla Olisa od navijača Kristal Palasa

Posle višednevnog čekanja, Bajern Minhen je konačno najavio dolazak Mikaela Olisea, ove nedelje, iz Kristal Palasa na petogodišnji ugovor. 22-godišnji napadački vezni igrač napušta Orlovi u odnosu na procenjenu sumu od 53 miliona evra. Pre nego što je započeo svoju novu bavarsku priču, francuski omladinski internacionalac (7 kapica) želeo je da se obrati, poslednji put, pristalicama svog bivšeg tima. « Hvala svima u Kristal Palasu. Zahvalan sam na putovanju koje sam imao kao igrač u ovom klubu i na ljubavi koju su mi svi pokazali od prvog dana– napisao je na svom X nalogu. Hvala svim stručnim štabom, igračima a posebno svim navijačima koji su me podržali, biću im večno zahvalan. »

Između 2021. i 2024. godine, Olise je postigao 16 golova i isporučio 25 asistencija na 90 utakmica sa Palasom. Pre nego što je otkrio Bajern i Ligu šampiona, prvi put je igrao na Olimpijskim igrama u Parizu sa francuskim U23 timom. Njegov novi klub mu je dozvolio da igra u njima.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.