Tri giganta Premijer lige ulaze u trku za Desiré Doué

Tri giganta Premijer lige ulaze u trku za Desiré Doué

On je verovatno najpoželjniji igrač u francuskom fudbalu poslednjih meseci. Sa 19 godina, Désiré Doué je pravi fenomen koji je već pokazao sav svoj talenat na strani Rena poslednjih sezona. Autor 4 gola i 6 asistencija na 43 meča prošle sezone, svestrani napadački vezni igrač zna da će ovog leta biti veoma žudeo jer će i na Olimpijskim igrama igrati sa Les Bleuetsom Tijerijem Henrijem.

Već nekoliko nedelja u ovaj slučaj učestvuju dva kluba, tačnije PSŽ i Bajern Minhen. Nemački klub, koji je sada trener Vinsenta Kompanija, namenio se francuskom veznom igraču i želeo je da na njemu izgradi svoj novi projekat. Ali prema informacijama Sunce, Premijer liga se konačno probudila u ovom dosijeu i tri kluba žele da ga kupe.

Totenhem i Čelsi žele brzo da zatvore posao

Prema informacijama engleskog tabloida, Mančester junajted, Čelsi i Totenhem su se u ovom slučaju borili za nekoliko igrača i čak su započeli „rat nadmetanja“ kako bi ga ubedili. Na strani Bluza i Spursa veruje se da je regrutovanje Désiré Doué glavni prioritet. Pregovori su još uvek u toku sa igračem, ali i sa Renom koji već trljaju ruke u ovom slučaju.

Dokaz odlučnosti engleskih klubova, Čelsi i Totenhem žele da završe ovaj dosije pre kraja sledeće nedelje. Trener Spursa Anže Postecoglou veliki je navijač igrača i želi da ga njegova uprava potpiše i postane prvi potpis ovog leta. Mančester junajted pažljivo prati situaciju. Međutim, engleski mediji preciziraju da PSŽ i Bajern Minhen ostaju ozbiljni udvarači Douéa. Aukcija je tek poиela.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.