Bornmut zainteresovan za igrača Real Madrida

Bornmut zainteresovan za igrača Real Madrida

Blokiran od strane Ferlanda Mendija na levom beku u Real Madridu, Fran Garsija je više zamena nego starter u timu Karla Anćelotija. I dok je Merengues žele da zadrže francuskog internacionalca i još uvek prate dosije Alfonsa Dejvisa, Španac bi mogao da potraži negde drugde.

Ovo je dobra vest s obzirom da je Bornmut zainteresovan za Madrileño, pod ugovorom do 2027. Prema Atletika, trener Viљnjama Andoni Irala veoma ceni profil 24-godišnjaka. On bi kao prioritet stavio da zameni Lojda Kelija, koji je potpisao za Njukasl, po okončanju ugovora.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.