Senzacija Euro 2024 Rikardo Kalafiori izabrao je svoj budući klub

Senzacija Euro 2024 Rikardo Kalafiori izabrao je svoj budući klub

Evro je brzo postao kiseo za italijanski tim, eliminisao ga je švajcarski sused u 16. Katastrofalan nastup za čoveka koji je još nekoliko dana aktuelni šampion Evrope. Uprkos ovoj razočaravajućoj konkurenciji, neki igrači su ipak uspeli da zablistaju, poput Đanluiđija Donnarumme, golmana Pari Sen Žermena. Rikardo Kalafiori je takođe pokazao dobre stvari na centru italijanske odbrane.

Otkrovenje ove sezone sa Bolonji, zatim sa Italijom tokom Euro 2024, 22-godišnjak bi trebalo da promeni melodiju ovog leta. Kao i obično, igrači koji se otkriju širu javnost na međunarodnom takmičenju veoma brzo žude za tim. Centralni odbrambeni igrač privlači interesovanje mnogih velikih evropskih klubova i biće jedan od glavnih animatora ovog letnjeg transfer prozora za 2024. godinu.

Odlazak u Englesku

Kako prenosi Skaj Italia, igrač je čak prilično blizu toga da je pronašao svoj budući klub. Ukoliko su Čelsi, Bajer Leverkuzen pa čak i Pari Sen Žermen nedavno došli u vesti, dok je Juventus takođe bio u pokretu, Arsenal je taj koji je na pol poziciji da ponudi usluge Italijanu.

„Guneri“ su već dali ponudu Italijanu i nadaju se da će dogovor zaključiti već ove nedelje. Mikel Arteta je predstavio ubedljiv projekat onom koji je i dalje igrač Bolonje i sada će biti neophodno da se dogovorimo oko uslova operacije sa italijanskim timom. Pojedini transalpinski mediji poslednjih dana pričaju o prodajnoj ceni koja je određena na 40 miliona evra, umesto da se na dohvat ruke Londoncima…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.