Stav Kristijana Ronalda šokirao Evropu, Premijer liga otela Niko Vilijamsa

Stav Kristijana Ronalda šokirao Evropu, Premijer liga otela Niko Vilijamsa

Ronaldo se rugao

Slučaj Kristijana Ronalda izaziva dosta reakcija u štampi jutros. O Jogo Osvrće se na Ronaldovu borbu, koja je prošla osam uzastopnih utakmica bez bodovanja u velikim takmičenjima. Suočen sa nesrazmernom reakcijom portugalske zvezde, Dnevno ogledalo govori o “ Klovnove suze „, dok je Dejli Mejl podvlači svoje narcisoidno ponašanje koje rizikuje da poremeti Portugal u svojoj konkurenciji. Marca takođe se pita o napadaču: “ Da li je dobro plakati u ovakvoj situaciji? ». Tim je nežniji i govori o » Zbunjenost osećanja ». Za francuske medije Ronaldo nije pošteđen i deluje preplavljen emocijama.

Dva engleska kluba o Niko Vilijamsu

« Premijer liga ide za Nikom „, piše list ACE. Čelsi i Arsenal žele da plate klauzulu od 58 miliona evra i mogu da mu ponude platu od 15 miliona evra po sezoni, tri puta više od onoga što zarađuje u Atletik Bilbau. Barselona, koja želi da okupi Niko Vilijamsa i Lamina Jamala kako bi se takmičila sa Viniciusom i Mbapeovim Real Madridom, nema finansijskih sredstava da kupi Niko. Moraćemo da prodamo, ili ništa.

Herojska Turska

Turska je sinoć pobedila Austriju (2-1). Turci su » Herojski za novine Fotomaç koji odaje počast svom nacionalnom timu na svojoj naslovnoj strani ovog jutra. Novine pišu na svojim unutrašnjim stranicama da » Mladost je ušao u istoriju „, s obzirom da je Turska prvi tim u istoriji koji je na terenu sa dvojicom igrača mlađih od 20 godina – Ardom Gulenom i Kenanom Đildizom – kao starterima, u kvalifikacionoj utakmici, evropskom i Svetskom prvenstvu zajedno. « Meret Günok spasilac „, piše Gardijan. Drugi spasilac domovine je Merih Demiral, autorka dvojnika. « Zadivljujuжi Demiral „, naslov Tim, koji mu je dao ocenu 9/10 za svoj meč.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.