Bolonja: Mančester junajted ubrzava na Džošui Zirkzeu

Serie A: Bolonja se posle uspeha u Napoliju približila C1

Već nekoliko nedelja Mančester junajted pomno prati trag koji vodi do Džošue Zirkzea. Ne očekuje se da će napadač Bolonje, koji je blistao ove sezone sa italijanskim klubom (11 golova, 5 asistencija u Seriji A), ostati sa Rossoblom i posle leta. „Crveni đavoli“, koji nameravaju da ukinu klauzulu o oslobađanju 23-godišnjeg igrača procenjenog na 40 miliona evra, moraju da postignu dogovor sa centrom napred.

Imajući to u vidu, trener Erik Ten Hag razgovarao je sa napadačem Holandije, koji je trenutno sa Oranjem na Evropskom prvenstvu (nema odigranih minuta), kaže Nebeski sport. Holandski trener ga je stavio na vrh liste i apsolutno ga želi. Interesovanje MU postaje sve konkretnije, a transfer nije nezamisliv posle Evrosa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.