Ros Barkli se vraća u Aston Vilu

Ros Barkli se vraća u Aston Vilu

Predstavljen u prvim danima kao budući veliki engleski vezni igrač, Ros Barkli se usput izgubio, ne uspevajući da nastupi na najvišem nivou, tokom svog boravka u Čelsiju. On čak nije uspeo da se povrati u Nici u sezoni 2022-2023.

Sa 30 godina Ros Barkli će još jednom pokušati da oživi karijeru u engleskom klubu na vrhu tabele. Posle dobre sezone sa Luton Taunom, engleski vezni igrač je potpisao sa poslednjom 4. u Premijer ligi, Aston Vilom. On je već igrao za klub iz Birmingema 2020-2021. na pozajmici.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.