Brajton ozvaničio potpisivanje Jankube Minteh do 2029.

Ništa nije učinjeno za Yankuba Minteha

Yankuba Minteh je igraи za Brighton & Hove Albion. Udvarajući se mnogim evropskim klubovima, uključujući OM i OL posebno, Gambian se konačno uputio u Brajton gde je potpisao ugovor do juna 2029. Bivši klub Roberta De Zerbija razbio je svoju kasicu prasicu kako bi obezbedio usluge vinera koji napušta Njukasl za 39 miliona evra.

Ove sezone, 19-godišnjak je pozajmljen Fejenordu, gde se otkrio. Sa 10 golova i 6 asistencija na 27 ligaških utakmica bio je jedan od velikih arhitekata kvalifikacija svog kluba za Ligu šampiona. Težak udarac za Olimpike Lionnais, koji se nadao da će postići dogovor sa igračem, koji je želeo da ostane u Premijer ligi.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.