Luis Hol zauvek napušta Čelsi

Luis Hol zauvek napušta Čelsi

Pozajmljen Njukaslu prošle sezone, Luis Hol (19 godina) se neće vratiti u Čelsi. I zaista, kroz zvanično saopštenje, „Plavci“ su najavili stalni transfer mladog levog beka. „Čelsi može da potvrdi da je diplomac Akademije Luis Hol napravio trajnu selidbu u Njukasl Junajted posle svoje sezonske čarolije pozajmice na „Sent Džejms parku“– kaže londonski tim.

Autor 2 gola na 22 utakmice tokom prethodne sezone u majici „Svraka“, rodom iz Sloua napušta svoj trening klub. Iznos operacije iznosio bi oko 33 miliona evra. „Svi u klubu su izuzetno ponosni na Luisove uspehe – i nema nestašice nezaboravnih trenutaka. Želimo Luisu sve najbolje u sledećem poglavlju i radujemo se što ćemo ga uskoro ponovo videti.“– navodi se u saopštenju Plavaca.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.