Mančester junajted predstavio novu domaću majicu 2024-2025

Mančester junajted: Bruno Fernandeš ispustio veliki nagoveštaj o svojoj budućnosti

Osmi u poslednjoj sezoni Premijer lige, Mančester junajted je upravo predstavio svoj novi domaći dres za sezonu 2024-2025. Prilično pojednostavljena adidas tunika gde su istorijske boje kluba očigledno prisutne. Dizajn dresa koristi isti stil kao i neke Euro odevne kombinacije i adidas „Teamgeist“ predložak koji datira iz 2006. Na donjem delu postoje dve pruge koje se zatim protežu preko belog šortsa.

Napomena je i prisustvo sponzora Snapdragona umesto TeamViewera, koji je na dresovima Mandžunjana od 2021. godine. Već partner kluba od prošle godine, brend Qualcomm grupe biće izložen na dresovima tokom cele sezone i tokom naredne tri.

Pronađite majice Mančester junajteda, trenerke i druge proizvode na Foot.Fr prodavnici

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.