Ipsvič potpisao za Omarija Hačinsona za 23 miliona evra

Ipsvič potpisao za Omarija Hačinsona za 23 miliona evra

Ipsvič konačno pokreće svoj prozor letnjeg transfera. Sveže promovisan u Premijer ligu 22 godine posle poslednjeg pojavljivanja u engleskom vrhunskom letu, klub sa sedištem u Safolku je po svoj cenu želeo da zadrži Omarija Hačinsona, igrača koji pripada Čelsiju i velikog arhitektu velikog epa Traktors Bojsa u Šampionatu prošle sezone (10 golova, 6 asistencija na 44 nastupa).

I to se radi otkako je klub koji je trenirao Kieran Kena upravo zvanično izneo svoje regrutovanje. Da bi priuštio 20-godišnjaku, Ipsvič je platio ne manje od 23 miliona evra, uključujući bonuse. Jamajčanski internacionalac zvanično napušta Čelsi posle samo 2 nastupa za „Plavce“ otkako se pridružio Londoncima u julu 2022. godine.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.