Čelsi – Lester dogovor za Kiernan Dewsbury-Hall

Čelsi - Lester dogovor za Kiernan Dewsbury-Hall

Postepeno, Čelsijev prozor letnjeg transfera počinje da se oblikuje. Nakon što je zabeležio dolaske Tošina Adarabijoa, Omarija Kelimana i perspektivnog Estêvão Williana, londonski klub se oporavio ni manje ni više nego 60 miliona evra u torbi zahvaljujući odlascima Hakima Žičeha (Galatasaraj), Jana Maatsena (Aston Vila) i Omarija Hačinsona (Ipsvič Taun). Priliv novca koji bi trebalo brzo reinvestirati u skladu sa informacijama iz Atletika.

Sa pogledom na ostvarenje briljantnije sezone 2024-2025 od prethodne, Čelsi je otkucao ime Kiernan Dewsbury-Hall kako bi ojačao vezni red. Prema ugovoru sa Lester Sitijem do 2025. godine, 25-godišnjak se sprema da se pridruži Stamford Bridžu i ponovo se sastane sa svojim bivšim trenerom „Lisicama“ Encom Marešom, koga je Čelsi poharao kako bi nadoknadio odlazak Maurisija Poketina, koga je njegova uprava otpustila na kraju sezone. Prema pisanju britanskog tabloida, Čelsi i Lester, koji su se vratili u Premijer ligu posle ekspresnog nastupa u Prvenstvu, postigli su dogovor o transferu od oko 35 miliona evra. Očekuje se da engleski vezni igrač tokom dana prođe lekarski pregled i posveti se „Plavcima“ do 2030. godine.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.