Čelsi razbio banku zbog mladog Omarija Kelimana

Čelsi razbio banku zbog mladog Omarija Kelimana

Evo novog regruta na strani Иelsi. Nakon što su pre nekoliko nedelja vratili Tošina Adarabijoa kao slobodnog agenta, „Plavci“ su odlučili da se klade na veoma mladog igrača iz Aston Vile: Omarija Kelimana. Ima samo 18 godina, odigrao je samo 2 utakmice Premijer lige ove sezone i gotovo nikada nije igrao profesionalno za Vilanse.

Međutim, to nije sprečilo rukovodstvo u Londonu da plati 22 miliona evra za kupovinu čoveka koji se smatra jednim od najboljih u svojoj generaciji (2005). „Osamnaestogodišnjak je potpisao šestogodišnji ugovor sa „Plavcima“, koji uključuje opciju za dalju godinu, a sledećeg meseca će se pridružiti svojim novim saigračima za predsezonu“, piše u saopštenju kluba.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.