Nayef Aguerd sada predstavlja Canterasport

Nayef Aguerd sada predstavlja Canterasport

Marokanski internacionalac Najef Aguerd nalazi se na prekretnici u svojoj karijeri. Nakon što se pre dve godine pridružio Vest Hemu, centralni odbrambeni igrač Maroka se etablirao kao neosporan starter u marokanskoj reprezentaciji. I za ovo leto, dok se njegovo ime posebno pominje u drugim klubovima Premijer lige, Najef Aguerd je odlučio da promeni agenta.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by CANTERASPORT (@_canterasport_)

On se sada pridružuje agenciji CanteraSport, koja zastupa Tanguy Ndombele, Kurt Zouma, Loïc Badiashile i Aimen Moueffek. Kao podsetnik, Najef Aguerd je pod ugovorom do juna 2027. sa Čekićarima.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.