Rud van Nistelroj pred povratak u Mančester junajted

Rud van Nistelroj pred povratak u Mančester junajted

Slobodan posle prilično uspešnog trenerskog iskustva u PSV Ajndhovenu, Rud van Nistelroj (47) je godinu dana bio bez kluba. Sposoban da se posveti novom projektu, holandski trener se razmatra na strani Burnlija koji je prebačen u Šampionat i koji je ostao bez trenera Vinsenta Kompanija, međutim druga opcija je na stolu prema Telegraf.

I zaista, Mančester junajted, koji je u procesu završetka produžetka roka svog trenera Erika deset Haga, bio bi zaveden idejom da kao asistent dovede Ruda van Nistelroja. Ovo poslednje takođe deluje prijemčivo za izglede za povratak u Crvene đavole, nakon što je igrao tamo između 2001.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.