Ništa nije učinjeno za Yankuba Minteha

Ništa nije učinjeno za Yankuba Minteha

Posle veoma zanimljive sezone u Erediviziji gde je bio na pozajmici iz Njukasla, desni bek Gambije je isporučio 6 asistencija i postigao 11 golova na 37 utakmica sa Fejenordom Roterdamom. Svrake su spremne da ga prodaju u zamenu za zgodnu sumu. Everton je veoma zagrejan i čak su u pol poziciji da vrate igrača. Ipak, OL je ušao u ples preko Džona Tekstora koji se sve ređe konsultuje sa Dejvidom Frijom. Mora se reći da vlasnik kluba iz Rone trenutno sarađuje sa „Orlom“ na kupovini Evertona i da je naišao na profil gambijskih igrača koje prate Tofejsi. Tako se OL našao u situaciji da daje ponudu igraču, ali i Njukaslu.

Međutim, ova tri kluba nisu sama u tom slučaju s obzirom da su na osmatraču još ekskluzivnijih timova čija imena nisu procurela. Sa svoje strane, OM je takođe otkucao ime gambijskih otkrovenja. Šta god da se desi i prema našim informacijama, Jankuba Minteh je doneo odluku ako bude hteo da dođe u Francusku. Između dve Olimpijade srce mu se ljulja za OM kako za sportski projekat koji mu omogućava da sazri da bi se na kraju pridružio klubovima evropskih Top 10 koji ga žele na ovaj način nego zbog prisustva Roberta De Zerbija.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.