Erik ten Hag će produžiti ugovor u Mančester junajtedu!

Mančester junajted: Erik deset Hag ponovo obračunava sa novinarima

Ovo je bila jedna od tema ovog ranog letnjeg transfer prozora. I zaista, dok je nekoliko klubova odlučilo da se rastane sa svojim trenerom, drugi treneri su odlučili da uzmu svoj zavežljaj i odu. Kao rezultat toga, već nekoliko nedelja je u toku odličan valcer trenera i daleko je od kraja. Slučaj Erika 10 Haga je, međutim, anomalija. Najavljen kao starter na kraju neuspešne sezone na klupi Mančester junajteda, trener Batavijana je i dalje glavni posle titule u FA kupu posle pobede u finalu protiv rivala Sitija (2-1).

Međutim, njegov boravak na čelu „Crvenih đavola“ još uvek je bio daleko od toga da bude uziman zdravo za gotovo i engleska štampa nije prestajala da objavljuje nova imena svake nedelje. Situacija koja je počela ozbiljno da nervira bivšeg trenera Ajaksa iz Amsterdama. Kao što je obavešteno od strane Telegraf ETH u utorak nije bio baš oduševljen neizvesnošću koja okružuje njenu budućnost. Pored posledica po njega, strahovao je i da će ova nečitljiva situacija odložiti najuspešniji engleski klub za prozor letnjeg transfera.

Deset haga je okrenulo stolove

Trenutno na odmoru, 54-godišnji tehničar planirao je da brzo razgovara sa svojim menadžerima kako bi rešio svoju situaciju jednom za svagda. Ova razmena je održana u utorak i bila je plodna jer Atletika najava večeras, Holanđanin će ostati na svojoj poziciji za sledeću sezonu. Bolje od toga čak i pošto će mu biti ponuđen produžetak ugovora, on čiji ugovor traje do 2025. godine, sa opcijom za dodatnu sezonu. Pregovori će početi da pronalaze uslove novog partnerstva.

Ser Džim Retklif, gazda Ineosa, i ser Dejv Brailsford, sportski direktor, završili su reviziju svih komponenti kluba i odlučili da nastave avanturu sa bivšim tehničarem Ajaksa. To je bio srećan kraj za ovo drugo. Prebrodio je sve oluje ove sezone da bi konačno bio na početku ovog novog projekta. Ovo je prva vansezona od preuzimanja kluba od strane Ineosa prošlog decembra. Uprkos glasinama koje šalju Mekena, Poketino, Tuhel ili De Zerbi na Old Traford, Ten Hag će biti tamo na početku sezone.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.