Lester se kladio na Grahama Pottera

Lester se kladio na Grahama Pottera

Osvajač šampionata 2023/2024 traži trenera od odlaska Enca Mareske u Čelsi, „Lisice“ su konačno pronašle njegovog naslednika. Prema Gardijan Lester je otkucao Grahama Pottera kao njihov prvi izbor.

Bivši šef Čelsija je poslednjih nedelja već privukao pažnju Ajaksa Amsterdama i Brajton & Hove Albiona, ali bi mogao da preuzme mesto menadžera u promovisanu Premijer ligu. U slučaju neuspeha u ovom slučaju, Lester je izgleda zainteresovan i za profil Stiva Kupera, bivšeg trenera Notingem Foresta.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.